Solymosi Brigi

LoveYourBelly hasizomfejlesztő -és regeneráló tréning

RÓLAM

2017. augusztus 24. 21:08 - Solymosi Brigi

Én magam is kétszeres édesanya vagyok, így saját bőrömön tapasztalhattam meg a szétnyílt hasizom okozta problémákat. 

Mindkét terhességemmel 25kg szaladt fel, és bár az elsőnél néhány hét alatt rendeződött a helyzet hasi tájékon, a második után már mindegy volt milyen keményen edzek, vagy mit eszek, a pocak csak ott maradt. 
Ekkor vált gyanússá, hogy itt nem biztos hogy csak a zsírréteg lehet a probléma. Hosszas keresgélés után végül rátaláltam a LoveYourBelly-re ami határozottan megcsillantotta a reményt a szememben, és bár soha előtte nem hallottam a szétnyílt hasizomról, éreztem hogy ez lehet a gond nálam is. 

A tanfolyam elvégzése után kiderült, a problémám súlyosabb mint gondoltam, közel 4 ujjnyira szét volt nyílva a hasizmom, a lapos has eszményképe fényévekre került tőlem, és erősen elgondolkodtam a lehetőségen hogy én és a pocakom megtanulunk ezentúl együtt élni. Ám a hiúságom, nem hagyott nyugodni, így az akkor alig négy hónapos kislányommal az oldalamon továbbra is aktívan megjelentünk az addigi edzéseken, ám ezúttal már annak a tudásnak a birtokában amire a tanfolyamon szert tettem. A kezdeti reménytelenség hamar elillant, ugyanis a célzott edzéstechnikának köszönhetően, a változás már 1 hónap múlva látványos volt. A fejlődés újabb lendületet adott, a begyakorolt módszeren kívül, új feladatokkal ismerkedtem, teszteltem mi az ami előrevisz, mi az ami visszavet, napi szinten méregettem a hasam közepén a távolságot, elkezdtem a megfelelő étkezéssel is támogatni a testem fejlődését, receptekkel kísérleteztem, és új ízekkel barátkoztam.  

Nem telt el egy év, és a folyamatos odafigyelés meghozta a várt eredményt, mire a kislányom 1 éves lett, már újra a terhességek előtti formám köszönt vissza a tükörből, azóta pedig messze túlszárnyaltam azt. 

Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ha én, egyszerű családanyaként, akinek nincs se bébiszittere, se bejárónője, csak egy éjszakában dolgozó férje, meg tudtam ezt csinálni, miért ne segíthetnék másoknak is benne? Naponta hallom az elkeseredett szavakat a játszótéren, az edzőteremben, anyukák, akik újra szeretnék jól érezni magukat a bőrükben, és akiknek ugyanolyan távoli remény a lapos has, és a derékfájás mentes mindennapok mint nekem volt egykor. A saját tapasztalataimon kívül nagyszerű edzők segítik a munkámat, olyanok, akik velem együtt járták végig az utat.

Nem volt kérdés tovább hogy ez az amit szeretnék csinálni, segíteni, példát mutatni, motiválni, mankóvá válni mindazok számára akiknek szüksége van rám, a tapasztalataimra, a megszerzett tudásomra. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://solymosibrigi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112777520